Ledarskap

TRÄNA LEDARSKAP

- ATT TRÄNA KROPP, SJÄL OCH LEDARSKAP

Bakom alla goda resultat finns massor av genomtänkt planering, träning och målmedvetenhet.


Under dagarna får du konkreta övningar och coachning som utmanar just ditt uppdrag. Tillsammans med andra ledare eller blivande ledare tränar du på verktygen som behövs för att växa i ledarskapet. Föreläsningspassen består av ledarskapsteorier och personliga erfarenheter av ledarskapets utmaningar och glädjeämnen som följs med reflektionsövningar och agerande. Detta kombineras med fysiska träningspass som hänger ihop med temat för dagarna – Att leda sig själv.


Träningspassen är utformade så att du kan utföra dem vart du vill, när du vill i din vardag. De innehåller även mentala inslag där du lär känna dig själv genom din kropp. Innan kursdagarna ges re-flektionsfrågor kring ditt ledarskap som följs upp med personlig coachning och tid för reflektion. Insikter, utmaningar, skratt, träningsvärk och härlig pepp i en fin kombination.


Att utvecklas som ledare går hand i hand med att utvecklas som människa. Vi tror på helheten och erbjuder två dagar med träning för kropp, själ och ditt ledarskap!


FÖR VEM?

För dig som är chef - För dig som är ledare - För dig som är blivande ledare - Gemensamt är att du vill utveckla både dig själv och ditt ledarskap

Rundwall Konsult och Marlene Taudien.
Ing-Marie Rundwall och Marlene Taudien.

INSTRUKTÖRER

ING-MARE RUNDWALL

Ing-Marie ansvarar för ledarskapspassen och ger dig konkreta träningstips som du kan använda i ditt ledarskap.
Ägare och VD för Rundwall Konsult som erbjuder mångfasetterat stöd inom området ledarskap och medarbetarskap, styrning och ledning. Ing-Marie har en Masterexamen inom Ledarskap och organisation samt vuxenpedagogik och beteendevetenskap. Med mångårig erfarenhet av chefskap från olika branscher och verksamheter utmanar hon chefer och ledare att vilja och våga växa i ledarrollen.


Chefscoachning, ledningsgruppsutveckling och föreläsningar är forum där Ing-Marie omsätter engagemanget och glädjen i att få människor att utvecklas. Hon gillar utmaningar så mycket att hon både utvecklat ledarskapsmaterial för Svensk Hockey och börjat träna CrossFit och det senaste är att hon driver Utmanarpodden. Det vill säga, hon lever som hon lär.


MARLENE TAUDIEN

Marlene ansvarar för träningspassen och ger dig konkreta träningstips som du kan använda i din vardag.


Ägare och VD för Taudien Training som idag arrangerar 30 talet träningsresor om året. Marlene är utbildad personlig tränare och kostrådgivare, multi gruppträningsinstruktör, föreläsare och inspiratör. Hon har en bred erfarenhet inom rese- och träningsbranschen både genom att ha arbetat inom branscherna i många år, utbildat och lett andra samt utvecklat företaget.


Marlene har även arbetat med utbildning, teambuilding samt som rådgivare för företagare. Marlenes styrkor i sina uppdrag är att se alla och att möta deltagarna på deras nivå. Hon har en förmåga att skapa en bra gruppdynamik och att inspirera deltagarna till att vilja och att våga tro på sig själva.

TRÄNA LEDARSKAP 6-7 NOVEMBER I TOREKOV

ALLT DETTA INGÅR
4 Träningspass
5 Workshops med ledarskapsutveckling
1 individuell coachning
Reflektionsupplägg för fortsatt ledarskapsträning
Träningsupplägg för fortsatt välmående
1 hotellövernattning med frukost i dubbelrum. Tillägg för enkelrum +200:-
2 luncher
1 tvårätters middag
3 Hälsomellanmål

Kursintyg efter ledarskapsutbildningen


PRIS

Före 1 juli: Boka tidigt 8995:- (exkl moms) 

Efter 1 juli: 9995:- (exkl moms)

Bokningen är bindande och betalas 30 dagar innan kurstillfället.


BOKA RESA NU

Vi kan max ta 20 deltagare så boka Träna Ledarskap redan idag. Skicka e-post med:

  • Namn
  • E-postadress
  • Information om du bor själv och vill boka enkelrum
  • Skriv kortfattat vad du gör idag och vad du har förväntningar på dagarna.

SAGT OM OSS


Rundwall Konsult är stolt över att, tillsammans med Taudien Training, presentera vårt första koncept med Träna Ledarskap i denna utformning.


Taudien Training har arrangerat över 30 träningshelger till Torekov hotell. Referenser finns att läsa på deras hemsida under Träningsweekend Torekov eller via Facebook.

Träna Ledarskap på Torekov Hotell.

DU BOR PÅ TOREKOV HOTELL


Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där vackra bokskogar möter urgamla stengärden. På hotellet finns gott om plats till att bara njuta av utsikten och stillheten mellan varven. Du kan till exempel sätta dig framför brasan i loungen eller besöka den personliga SPA-avdelningen. SPA-avdelningen innehar relaxavdelning med panoramafönster mot himlen, japanska utomhuspooler, ångbastu mm. Passa även på att boka in en SPA behandling där du som reser med Träna Ledarskap har 10 % rabatt på alla behandlingar (bokas i förväg).


I dubbelrumen med egen terrass får du en gemytlig hemmakänsla där klass och design möter naturen med dess skönhet. Dubbelrummen finner du dels i den större hotellbyggnaden, dels i de åtta fristående hotellhusen.
Dubbelrummen är utrustade med: TV, internet, safetybox, hårtork, badrock och tofflor samt strykjärn och strykbräda.


Mellan Torekov och Båstad finns många fina vandringsleder och möjligheter att finna egna stigar. Skåneleden går runt hela halvön med utsiktspunkter mot havet. Du kan även passa på att göra ett besök till det mysiga gamla fiskesamhället och de små bodarna. Passa på att följa med på löpskolningen och morgonjoggen alternativt gå på egen upptäcktsfärd och njut av den vackra och fridfulla naturen!

TRÄNA LEDARSKAP 25-26 JANUARI 2020 I STOCKHOLM

ALLT DETTA INGÅR

4 Träningspass
5 Workshops med ledarskapsutveckling
1 individuell coachning
Reflektionsupplägg för fortsatt ledarskapsträning
Träningsupplägg för fortsatt välmående
Kursintyg för ledarskapsutbildningen
1 hotellövernattning med frukost i dubbelrum. Tillägg för enkelrum +430:-
2 luncher
1 tvårätters middag
3 Hälsomellanmål


PRIS

Före 1 september: Boka tidigt 8995:- (exkl moms) 

Efter 1 september: 9995:- (exkl moms)

Bokningen är bindande och betalas 30 dagar innan kurstillfället.


BOKA RESA NU

Vi kan max ta 20 deltagare så boka Träna Ledarskap redan idag. Skicka e-post med:

  • Namn
  • E-postadress
  • Information om du bor själv och vill boka enkelrum
  • Skriv kortfattat vad du gör idag och vad du har förväntningar på dagarna.
Träna Ledarskap på Skepparholmen Nacka.

DU BOR PÅ SKEPPARHOLMEN NACKA


Skepparholmen Nacka är ett spa-, tränings och konferenshotell vackert beläget i Nacka som ligger i Stockholms innerskärgård. Från Stockholm City tar du dig hit på endast 20 minuter.


Väl här möts du av en härlig natur med nära till havet, med andra ord är omgivningen är perfekt för inspirerande träning! Vill du inte köra så går det även regelbunden båt- och busstrafik hit.

KONTAKT

Tel: 0705 - 93 30 08

PARTNERS

PR

FASTIGHETER

© Copyright 2017. All Rights Reserved.