TRÄNA LEDARSKAP

TRÄNA LEDARSKAP

Vi anser att träning och ledarskap hör ihop – Genom att ta hand om sig själv och i första hand leda sig själv så blir du också en bättre ledare till andra.


Många andra ledarskapsutbildningar är väldigt stillasittande och vi ser därmed att kombinationen av träning under dagarna gör dig mer koncentrerad till workshopsen och föreläsningspassen. Att använda kroppen är också ett fantastiskt redskap till att lära känna sig själv och att ta hand om dig på bästa sätt.


Taudien Training och Rundwall Konsult erbjuder ”Träna Ledarskap” där vi kan erbjuda det bästa av träning och ledarskap!


VAD INGÅR I TRÄNA LEDARSKAP?

Vi sätter ihop ett program utifrån era önskemål och behov och hur mycket tid ni vill lägga. En-två- tre dagar eller kanske en vecka. 


Du får egenutveckling och grupputveckling, konkreta verktyg att kunna leda dig själv och leda andra. Strategier för förändringsarbete och framförallt fyller vi på gnistan på att vilja ta ansvar och driva. Träningspassen hänger ihop med ledarskapspassen från kraftfulla Freepower till lugna yin yogan eller varför inte träningspass inom träna hemma eller löpskolning för att få verktyg till att kunna träna var som helst, när som helst.


Boende, måltider och eventuellt spa förpackar vi åt er efter önskemål.


FÖR VEM?

  • Ditt arbetslag eller arbetsgrupp
  • Förening eller träningsanläggning


MÅLSÄTTNING

Efter Träna ledarskap vill vi att du ska kunna: 

  • Leda dig själv
  • Leda andra
  • Få andra att leda sig själva!


KONTAKT

För frågor eller mer information - tveka inte att hör av dig till oss.

Ing-Marie och Marlene tränar.
Ing-Marie och Marlene hälsar på varandra.

INSTRUKTÖRER

ING-MARE RUNDWALL

Ing-Marie ansvarar för ledarskapspassen och ger dig konkreta träningstips som du kan använda i ditt ledarskap.
Ägare och VD för Rundwall Konsult som erbjuder mångfasetterat stöd inom området ledarskap och medarbetarskap, styrning och ledning. Ing-Marie har en Masterexamen inom Ledarskap och organisation samt vuxenpedagogik och beteendevetenskap. Med mångårig erfarenhet av chefskap från olika branscher och verksamheter utmanar hon chefer och ledare att vilja och våga växa i ledarrollen.


Chefscoachning, ledningsgruppsutveckling och föreläsningar är forum där Ing-Marie omsätter engagemanget och glädjen i att få människor att utvecklas. Hon gillar utmaningar så mycket att hon både utvecklat ledarskapsmaterial för Svensk Hockey och börjat träna CrossFit och det senaste är att hon driver Utmanarpodden. Det vill säga, hon lever som hon lär.


MARLENE TAUDIEN

Marlene ansvarar för träningspassen och ger dig konkreta träningstips som du kan använda i din vardag.


Ägare och VD för Taudien Training som idag arrangerar 30 talet träningsresor om året. Marlene är utbildad personlig tränare och kostrådgivare, multi gruppträningsinstruktör, föreläsare och inspiratör. Hon har en bred erfarenhet inom rese- och träningsbranschen både genom att ha arbetat inom branscherna i många år, utbildat och lett andra samt utvecklat företaget.


Marlene har även arbetat med utbildning, teambuilding samt som rådgivare för företagare. Marlenes styrkor i sina uppdrag är att se alla och att möta deltagarna på deras nivå. Hon har en förmåga att skapa en bra gruppdynamik och att inspirera deltagarna till att vilja och att våga tro på sig själv.

KONTAKT

Tel: 0705 - 93 30 08

PARTNERS

PR

FASTIGHETER

© Copyright 2017. All Rights Reserved.