Föreläsningar

och inspiration

ATT VÄXA I LEDARSKAPET

Som chef och ledare förväntas Du få dina medarbetare att växa och utvecklas. Ledarskapet handlar om att se varje medarbetare och få människor att förstå sitt uppdrag och hjälpa dem att genomföra detta på bästa sätt. Ledarens förutsättningar och vardag präglas av både politikernas styrning och styrelsens beslut. Mitt i det spänningsfältet förväntas Du som chef bedriva ett nära och tydligt ledarskap.


Under en inspirerande föreläsning får Du teorier om utveckling och växande som människa och medarbetare men vi vänder också blickarna till Dig själv. Hur kan jag som ledare fortsätta att utvecklas?

PÅ VÄGEN MOT ATT LYCKAS

Alla vill lyckas. Alla vill känna känslan när ”det gick”, alltså blir det allas viktigaste uppgift att ge förutsättningar för lärande och utveckling. Utifrån denna inställning ges inspirerande och utmanande tankar om hur du och jag kan bidra till en förskola och skola där viljan och modet står i centrum.


Längs vägen kommer vi att stanna till vid hållplatserna: se, vilja, dela och ansvar. Perspektiven kommer hoppa från chef, medarbetare och barn/elever för alla präglas vi av samma önskan – ”tillsammans lyckas vi”.

Rundwall Konsult var föreläsare på konferens

"Rektor med vetande" på Växjö universitet:


Vilket är ditt intryck av Ing-Marie Rundwall som föreläsare 4,7 på en 5-gradig skala.

0

4,7

5

I VERKLIGA MÖTEN FINNS BARA DU OCH JAG

För att lyckas som ledare finns ett avgörande  verktyg som du måste kunna hantera: dig själv. Ledarskap bygger på relationer och i relationer som gör skillnad är mötet det grundläggande , dvs det verkliga mötet som bygger på nyfikenhet och öppenhet. Under föreläsningen utsätts du för utmaningar där du lär dig hantera ledarskapets verktygslåda: "spegel" för att se dig själv, "glasögon" för att våga se andra och "pusselbitar" för att skapa en gemensam bild.


Ha en roligt en kväll tillsammans med chefskollegor och låt samtidigt verktygen bli dina vänner för fortsatt personlig utveckling.

ANDRA FÖRELÄSNINGAR

Föreläsningar erbjuds också i ämne som:


  • Tillsammans är vi skola! - elever/föräldrar, ledning och lärare – att bygga på positiva bilder
  • Vilka strategiska steg behövs för att driva utveckling? Om förändringsarbetet med resultat i fokus
  • Att leva livet som en elvisp- en feelgood föreläsning om perspektiv på livet

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera